Karamellised mandlid

Pane tähele! Artikkel on ilmunud enam kui 5 aastat tagasi ning kuulub Geeniuse digitaalsesse arhiivi.

Koostisosad:

  • 1, 5 dl suhkrut
  • 1 tl kaneeli
  • 0,5 tl kardemoni
  • 0, 25 tl muskaatpähklit
  • näpuotsaga soola
  • 150 g mandleid

Valmistamine:

Sulata suhkur pannil, lisa maitseained pannile ja lisa ka mandlid. Sega kõike kahe lusikaga nii, et mandlid saavad ühtlase karamellise katte.

Laota mandlid võimalikult laiali küpsetuspaberile jahtuma 40- 50 minutiks.

Murra kokkukleepunud mandlid üksteisest lahti, serveeri kausikesest.

Allikas:  Selver.ee
Märksõnad:

Pane tähele!

Kord nädalas

Telli RMP Nädalakiri

Kolmapäeviti saadetav Nädalakiri sisaldab raamatupidamise, maksunduse ja tööõiguse valdkonna olulisi uudiseid, spetsialistide artikleid, seadusemuudatusi, nõuandeid ja soovitusi.

Töövahendid

Maksukalender Maksumäärad Numbriline Tööajafond RTJ IFRS Abitabelid Seadused MTA avalikud päringud Nädalakiri

Kalkulaatorid

Palgakalkulaator Maksuvaba tulu kalkulaator Puhkusekalkulaator Auditikalkulaator Kogumispensioni kontroll