Kiirmarineeritud lõhesuupisted

Pane tähele! Artikkel on ilmunud enam kui 5 aastat tagasi ning kuulub Geeniuse digitaalsesse arhiivi.

Koostisosad:

  • 2 spl valgeveiniäädikat (või riisiveiniäädikat),
  • 2 spl sojat,
  • 2 spl oliiviõli,
  • 300 g lõhe- või forellifileed,
  • 1 punane tšillikaun,
  • värsket koriandrit.

Valmistamine 

Haki pool tšillikauna ja koriander pisikesteks tükkideks. Sega õli, soja ja äädikaga.

Lõika lõhefilee suuremateks kuubikuteks ja sega marinaadiga. Lase seista vähemalt 5 minutit.

Lao tükid fooliumile ja küpseta grillil 5 minutit.

Kiirmarineeritud lõhesuupisteid saab valmistada ka ahjus, kuumutades 225°C juures 5 minutit.

Enne serveerimist lisa igale kalatükile puutikk ning soe suupiste suvisele peolauale on valmis. 

Head isu!

Allikas:  Selver.ee
Märksõnad:

Pane tähele!

Kord nädalas

Telli RMP Nädalakiri

Kolmapäeviti saadetav Nädalakiri sisaldab raamatupidamise, maksunduse ja tööõiguse valdkonna olulisi uudiseid, spetsialistide artikleid, seadusemuudatusi, nõuandeid ja soovitusi.

Töövahendid

Maksukalender Maksumäärad Numbriline Tööajafond RTJ IFRS Abitabelid Seadused MTA avalikud päringud Nädalakiri

Kalkulaatorid

Palgakalkulaator Maksuvaba tulu kalkulaator Puhkusekalkulaator Auditikalkulaator Kogumispensioni kontroll