Pad Thai

Pane tähele! Artikkel on ilmunud enam kui 5 aastat tagasi ning kuulub Geeniuse digitaalsesse arhiivi.

Pad Thai on üks kõige klassikalisemaid Tai roogasid. See on mahe vokiroog riisinuudlite, muna ja kapsaga, lisaks vürtsikas kaste.

Kogus: 4 portsjonit

Koostisosad: 

  •   0,5 pakki riisinuudleid
  •   2 spl toiduõli
  •   400 g kanarinda, ribad
  •   300 g kapsast, peened ribad
  •   väikesed porgandid, ribad
  •   1 muna, klopitud
  •   0,5 pudelit Santa Maria Asian Wok Pad Thai
  •   1 dl jämedalt hakitud maapähkleid

Valmistamine 

Keeda nuudleid vastavalt pakendil toodud juhistele. Pruunista kanaribad õlis. Lisa viilutatud kapsas ja porgand, prae 1–2 minutit kõrgel kuumusel. Tee pannil ruumi ja prae muna, aeg-ajalt segades. Lõika nuudlid suurteks tükkideks, lisa need ja vokikaste. Sega kiiresti, kuni kõik on soe. Sega juurde suurteks tükkideks hakitud maapähklid ja serveeri.

Nipp! Kaunista laimiviilude ja koriandriga. Või miks mitte asendada kanaliha sama hulga kanahakklihaga? Küpseta samal viisil.

Allikas:  www.santamaria.ee
Märksõnad:

Pane tähele!

Kord nädalas

Telli RMP Nädalakiri

Kolmapäeviti saadetav Nädalakiri sisaldab raamatupidamise, maksunduse ja tööõiguse valdkonna olulisi uudiseid, spetsialistide artikleid, seadusemuudatusi, nõuandeid ja soovitusi.

Töövahendid

Maksukalender Maksumäärad Numbriline Tööajafond RTJ IFRS Abitabelid Seadused MTA avalikud päringud Nädalakiri

Kalkulaatorid

Palgakalkulaator Maksuvaba tulu kalkulaator Puhkusekalkulaator Auditikalkulaator Kogumispensioni kontroll