Pad Thai on üks kõige klassikalisemaid Tai roogasid. See on mahe vokiroog riisinuudlite, muna ja kapsaga, lisaks vürtsikas kaste.
Kogus: 4 portsjonit
Koostisosad:
- 0,5 pakki riisinuudleid
- 2 spl toiduõli
- 400 g kanarinda, ribad
- 300 g kapsast, peened ribad
- väikesed porgandid, ribad
- 1 muna, klopitud
- 0,5 pudelit Santa Maria Asian Wok Pad Thai
- 1 dl jämedalt hakitud maapähkleid
Valmistamine
Keeda nuudleid vastavalt pakendil toodud juhistele. Pruunista kanaribad õlis. Lisa viilutatud kapsas ja porgand, prae 1–2 minutit kõrgel kuumusel. Tee pannil ruumi ja prae muna, aeg-ajalt segades. Lõika nuudlid suurteks tükkideks, lisa need ja vokikaste. Sega kiiresti, kuni kõik on soe. Sega juurde suurteks tükkideks hakitud maapähklid ja serveeri.
Nipp! Kaunista laimiviilude ja koriandriga. Või miks mitte asendada kanaliha sama hulga kanahakklihaga? Küpseta samal viisil.