konsolideerimise kursus  
Logi sisse | Registreeru
  Unustasid parooli? Esileht > FOORUM > Teised maksud > reklaamimaks Reede, 03. September

palgakalkulaator
rmp avaleheks
saada e-kaart
raamatupidamisteenus
Reg. kasutajaid: 31516
Hetkel online: 540
FOORUM » Teised maksud » reklaamimaks Viimased postitused | Seadista | Otsing

Hele
19.09.2008 13:17
reklaamimaks
Millisel juhul rakendub reklaamimaks?
Kas pean maksma reklaamimaksu kui reklaamin oma koduleheküljel teisi ettevõtteid!
Kui firma tegevusalak ongi reklaam?

Tsiteeri | Ebasobiv postitus

Hele
20.09.2008 22:06
Re: reklaamimaks
Et siis kas reklaami müügi pealt saadud tulu maksustatakse lisaks km ka mõne muu maksuga nt. reklaamimaksuga

T
21.09.2008 09:46
Reklaamimaks on kohaliku omavalituse maks, mõnes omavalituses see on, mõnes mitte. Loa ka kohalike maksude seadust www.riigiteataja.ee/ert/act.jsp?id=958154

Helen
19.12.2009 12:44
Mul on täpselt sama küsimus: Kas pean maksma reklaamimaksu kui reklaamin oma koduleheküljel teisi ettevõtteid?
Elan Tallinnas, tegutsen oma kodukontoris.

Lugesin Tallinna reklaamimaksu kohta, aga ilmselt seal läbi lillede see öeldud. Ma ei leidnud.

õppejõud
19.12.2009 19:26
Helen, kui ma praegu siin kirjutan, et ei, sa ei pea maksma reklaammaksu, mis siis edasi, kas sa ei maksagi? Kui maksuametiga probleeme tekib, kas siis ütled, et foorumist küsisin ja seal öeldi, et ei pea maksma?
Kui see oli sul mõeldud lihtsalt oma silmaringi laiendamiseks, siis on kõik korras. Aga kui sa tõepoolest oled selle ettevõtte juhataja või raamatupidaja, siis mine profesionaalse maksukonsultandi juurde ja/või maksuametisse.

Helen
21.12.2009 08:28
Ei, mul on veel vara oma ettevõtet rajada:), aga ilmselt olen Helega sama õppejõu poolset ülesannet juhtunud täitma.

Helen
13.01.2010 18:54
Kas keegi siis ei tea, kas reklaamimaks sel juhul rakendub või mitte.

Vaja just määrusesest "Reklaamimaks Tallinnas" üles leida see paragrahvi punkt, kus see kirjeldatud. Isiklikult ei oska "Interneti reklaami" selles määruses mitte kuhugile kategoriseerida.

Karin
13.01.2010 22:50
Aga äkki paned siia ka lingi sellele määrusele, et need, kes aidata tahaks saaks koheseda lugeda ja ei peak otsima määrust, millest jutt käib

Uitmõte
13.01.2010 22:53
Selline uitmõte
1. reklaam on internetis
2. mina tarbin reklaami Võrus, Viljandi, Vormsil
3. miks peaks reklaamimaksu maksma Tallinnas?

Lisa vastus  Lisa uus teema
Nimi
Pealkiri
Sisu

finantsportaali uudised
Kontakt /asukoht|Kasutajatingimused|Reklaam|Koostööpartnerid|Tule tööle!|RSS
Koostööpartnerid