Pannkook igale maitsele

Pane tähele! Artikkel on ilmunud enam kui 5 aastat tagasi ning kuulub Geeniuse digitaalsesse arhiivi.

Koostisosad:
– pannkoogitainas vähemagus
– sinki
– suitsuvorsti
– viinerit
– juustu
– tomatit

Tükelda kõik ained. Sega vorst-sink-viiner.
Küpseta pannil ülepanni pannkook ühelt poolt ning keera ümber. Peale ümberpööramist pane küpsenud poolele soovitud kogus singi-vorsti-viineri segu, mõned tükid tomatit ning kata kergelt juustuga.
Kui juust on natukene sulanud, peaks pannkook ka olema teiselt poolt küps. Nüüd tõsta pannkook ettevaatlikult taldrikule ja rulli kokku.
Serveeri toorsalatiga. Soovi korral võib lisada ka ketšupit või ka teravamat kastet.

Kui sa aga ei pea eriti lugu lihast, siis võid asendada liha kalaga. Eriti hea tulemuse saad kasutades koos valget- ja punast sutsukala. Natuke sidrunimahla ei tee paha.

Kui aga soolase isu on täidetud, lisa tainale natuke suhkrut ning küpseta edasi juba magusaid pannkooke.
Magusatele pannkookidele võid sisuks panna kompotist tükeldatud virsikuid, banaane, ananassi jne. Küpseta sama moodi kui soolased. Keera rulli ning siis võid vastavalt soovile pannkoogid üle kallata veel ka šokolaadi või karamellisiirupiga. Tagatud on suurepärane ja magus hommikusöögi jätk.

Mõnus ja kiire soolane ning magus hommikusöögiks või lõunaks.

Märksõnad:

Pane tähele!

Kord nädalas

Telli RMP Nädalakiri

Kolmapäeviti saadetav Nädalakiri sisaldab raamatupidamise, maksunduse ja tööõiguse valdkonna olulisi uudiseid, spetsialistide artikleid, seadusemuudatusi, nõuandeid ja soovitusi.

Töövahendid

Maksukalender Maksumäärad Numbriline Tööajafond RTJ IFRS Abitabelid Seadused MTA avalikud päringud Nädalakiri

Kalkulaatorid

Palgakalkulaator Maksuvaba tulu kalkulaator Puhkusekalkulaator Auditikalkulaator Kogumispensioni kontroll