Hommikune riisipuder

Pane tähele! Artikkel on ilmunud enam kui 5 aastat tagasi ning kuulub Geeniuse digitaalsesse arhiivi.

Vaja läheb:
1 klaas riisihelbeid (isiklik eelistus Helen Riisihelbed)
1 klaas piima
1 klaas vett
sool
suhkur
võid

Valmistamine:
Vala kõigepealt patta vesi ning lase keema. Lisa piim ja lase uuesti keema. Lisa nüüd riisihelbed ning maitsesta soola ja suhkruga (vastavalt soovile kas magusam või soolasem). Lisa killuke võid. Sega korralikult. NB! Et pudru/piim üle ei keeks määri paja sisekülg võiga.

Lase pudru keema, lülita pliit välja ning pane pajale kaan peale Ehk siis jäta pudru hauduma. Umbes minuti pärast sega veelkord ja veel minuti pärast teine kord. Kui pudru on saanud oodatust paksem lisa natuke piima. Umbes 3 minuti pärast peaks pudru olema valmis haudunud.

Nüüd tõsta soovitud suuruses portsud taldrikule. Söö näiteks moosi või võiga, suvel värskete marjadega.

Meie pere lemmikuks on saanud riisipuder suhkru-kaneeli seguga (puistame pudrule suhkrut ning kaneeli). Kui on värskeid või kompoti maasikaid, siis lisame ka neid.

Meeldivaid pudrunaudinguid!

Kui ka Teil on mõni retsept mida naudite ning mille valmistamine ei võta palju aega, võiksite selle saata meie aadressile info@rmp.ee. Et saaksime seda ka teistele meie keskkonna lugejatele tutvustada.

Märksõnad:

Pane tähele!

Kord nädalas

Telli RMP Nädalakiri

Kolmapäeviti saadetav Nädalakiri sisaldab raamatupidamise, maksunduse ja tööõiguse valdkonna olulisi uudiseid, spetsialistide artikleid, seadusemuudatusi, nõuandeid ja soovitusi.

Töövahendid

Maksukalender Maksumäärad Numbriline Tööajafond RTJ IFRS Abitabelid Seadused MTA avalikud päringud Nädalakiri

Kalkulaatorid

Palgakalkulaator Maksuvaba tulu kalkulaator Puhkusekalkulaator Auditikalkulaator Kogumispensioni kontroll