Kuidas päästa raamatupidaja hirmuhigist?

Pane tähele! Artikkel on ilmunud enam kui 5 aastat tagasi ning kuulub Geeniuse digitaalsesse arhiivi.

Higistamine on keha omadus reguleerida kehatemperatuuri. Higi toodavad higinäärmed (2–4 miljonit), mis asuvad nahas keha erinevates piirkondades (kaenlaalustes, jalataldadel, peopesades, laubal ja põskedel). Higinäärmete aktiivsus on tahtest sõltumatu.

Mõõdukas kuni rohke higistamine on normaalne puberteedieas, menopausi ajal ja normaalsetel higistajatel periooditi (emotsionaalne- või füüsiline pinge, avalikud esinemised, kitsad riided jne.) Samas võib rohke higistamine mõjutada inimeste elu emotsionaalses mõttes. See võib pärssida elu professionaalset, akadeemilist ja sotsiaalset külge.

Absolute Dry on tõhus higistamisvastane toode, mis peatab higistamise kaenla all, kätel, jalgadel jm kuni 7 päevaks. Absolute Dry sisaldab alkoholi baasil toimeainena alumiiniumkloriidi. Alumiiniumkloriidi toimel higinäärmete juhad ahenevad, takistades nii higistamist, kuid säilitades samas naha normaalse hingamise. Alumiiniumkloriidil on ka baktereid pärssiv mõju, mis hoiab ära ebameeldiva lõhna. Absolute Dry on sobilik kõigile, kes soovivad ülitõhusat ainulaadse püsiva mõjuga antiperspiranti. Seda soovitatakse ka inimestele, keda vaevab liighigistamine ehk hüperhidroos. 

Absolute Dry on saadaval kahes variandis: dab-on ja niisutatud salvrätikud. Toodetel on sama koostis ja nende mõju kestab kuni 7 päeva, iga liiki higistamise puhul. 

Absolute Dry dab-on kantakse nahale Dab-o-Matic aplikaatori abil. Kord kuni kaks nädalas kasutamisel jätkub tootest umbes 6 kuuks! 

Absolute Dry niisutatud salvrätikud on antiperspirant uuel ainulaadsel kujul! Niisutatud salvrätikuid on lihtsam kasutada näiteks kätel, jalgadel ning muudel suurematel kehapindadel. Niisutatud salvrätik on hügieeniline ja mugav variant ning sobilik reisidel.

Kasutamine 

Kandke Absolute Dry´d puhtale, kuivale ja tervele nahale. Erinevalt tavalistest antiperspirantidest kandke Absolute Dry´d nahale õhtuti, enne magama minekut, kui higinäärmed on puhkeolekus, sest nii saab lahus paremini toimida. Tavaliselt piisab Absolute Dry kasutamisest 1 kord nädalas, tugeva higistamise korral sagedamini. Katsetage erinevat intervalli, et leida endale sobiv.

Enne kasutamist tutvuge pakendis oleva infolehega. 
Müügil hästi varustatud apteekides üle Eesti.

Maaletooja: AS Oriola

      
 

Allikas:  Oriola AS

Pane tähele!

Kord nädalas

Telli RMP Nädalakiri

Kolmapäeviti saadetav Nädalakiri sisaldab raamatupidamise, maksunduse ja tööõiguse valdkonna olulisi uudiseid, spetsialistide artikleid, seadusemuudatusi, nõuandeid ja soovitusi.

Töövahendid

Maksukalender Maksumäärad Numbriline Tööajafond RTJ IFRS Abitabelid Seadused MTA avalikud päringud Nädalakiri

Kalkulaatorid

Palgakalkulaator Maksuvaba tulu kalkulaator Puhkusekalkulaator Auditikalkulaator Kogumispensioni kontroll