Hõrk suvesalat

Pane tähele! Artikkel on ilmunud enam kui 5 aastat tagasi ning kuulub Geeniuse digitaalsesse arhiivi.

Vaja läheb:

  • 100-150g Muhetalu suitsutatud pardifileed 
  • 1 suur peotäis rukkolat
  • 5 keedetud muna
  • 6-7 kirsstomatit
  • 4 makra pulka
  • 4 spl maisi
  • 4 spl konservherneid/külmutatud herneid
  • 2 viilu konserv ananass
  • 2 spl oliiviõli
  • 1 spl sojakastet

Valmistamine

Rukkola tuleks pisut sõrmedega katki tõmmata. 5 muna hakkida, kuid mitte väga väikesteks tükkideks. Ka pardifilee hakkida väiksemateks tükkideks.Samuti tuleb hakkida makra pulgad ning konservananass.

Sega kõik komponendid kokku, maitsesta oliiviõli ja sojakastmega.

Serveeri kohe!

Allikas:  Muhetalu OÜ
Märksõnad:

Pane tähele!

Kord nädalas

Telli RMP Nädalakiri

Kolmapäeviti saadetav Nädalakiri sisaldab raamatupidamise, maksunduse ja tööõiguse valdkonna olulisi uudiseid, spetsialistide artikleid, seadusemuudatusi, nõuandeid ja soovitusi.

Töövahendid

Maksukalender Maksumäärad Numbriline Tööajafond RTJ IFRS Abitabelid Seadused MTA avalikud päringud Nädalakiri

Kalkulaatorid

Palgakalkulaator Maksuvaba tulu kalkulaator Puhkusekalkulaator Auditikalkulaator Kogumispensioni kontroll