Kogus: 4 portsjonit
Koostisosad
- 1 tl karrit
- ¼ tl Cayenne´i pipart
- 1 sl sidrunimahla
- 2 sl sojakastet
- 300 g marineeritud forelliribasid
- 250 g külmutatud juurvilju
- 1 dl soolapähkleid
- ½ dl hakitud basiilikut
- ½ jääsalati pead
- 2 purki kodujuustu (à 200 g)
Valmistamine
Mõõda maitseained kuumale vokkpannile, lisa sidrunimahl ja sojakaste. Kuumuta segades, lisa juurviljad ja ettevaatlikult ka kalatükid. Küpseta 5 minutit, lisa pähklid ja hakitud basiilik. Loputa ja rebi salat, aseta salatiribad serveerimisalusele ja kata salat kala-juurviljaseguga. Kõige peale tõsta kodujuust.
Allikas:
www.valio.ee
Märksõnad: retsept