Kuum kalasalat

Pane tähele! Artikkel on ilmunud enam kui 5 aastat tagasi ning kuulub Geeniuse digitaalsesse arhiivi.

Kogus: 4 portsjonit 

Koostisosad 

  • 1 tl karrit
  • ¼ tl Cayenne´i pipart
  • 1 sl sidrunimahla
  • 2 sl sojakastet
  • 300 g marineeritud forelliribasid
  • 250 g külmutatud juurvilju
  • 1 dl soolapähkleid
  • ½ dl hakitud basiilikut
  • ½ jääsalati pead
  • 2 purki kodujuustu (à 200 g) 

Valmistamine 

Mõõda maitseained kuumale vokkpannile, lisa sidrunimahl ja sojakaste. Kuumuta segades, lisa juurviljad ja ettevaatlikult ka kalatükid. Küpseta 5 minutit, lisa pähklid ja hakitud basiilik. Loputa ja rebi salat, aseta salatiribad serveerimisalusele ja kata salat kala-juurviljaseguga. Kõige peale tõsta kodujuust.

Allikas:  www.valio.ee
Märksõnad:

Kord nädalas

Telli RMP Nädalakiri

Kolmapäeviti saadetav Nädalakiri sisaldab raamatupidamise, maksunduse ja tööõiguse valdkonna olulisi uudiseid, spetsialistide artikleid, seadusemuudatusi, nõuandeid ja soovitusi.

Töövahendid

Maksukalender Maksumäärad Numbriline Tööajafond RTJ IFRS Abitabelid Seadused MTA avalikud päringud Nädalakiri

Kalkulaatorid

Palgakalkulaator Maksuvaba tulu kalkulaator Puhkusekalkulaator Auditikalkulaator Kogumispensioni kontroll