Mehhikopärane kanapada

Pane tähele! Artikkel on ilmunud enam kui 5 aastat tagasi ning kuulub Geeniuse digitaalsesse arhiivi.

Kogus: 4 portsjonit

Koostisosad:

  • 500 g broilerifileed,
  • 2 spl võid,
  • 0,5 tl soola,
  • 0,5 tl piprasegu,
  • ühe laimi koor (riivitud),
  • ühe laimi mahl ,
  • 1-2 väiksemat sibulat,
  • 1 punane chillipipar ,
  • 1 spl pruuni suhkrut või mett,
  • 1 purk (400g) purustatud tomateid,
  • 1 purk (265g) punaseid ube,
  • 200 ml vahukoort,
  • peotäis värsket koriandrit.

Valmistamine

Lõika kanafilee tükkideks, aga mitte liiga väikesteks. Sulata kõrge äärega pannil või ja pruunista kanafileed võis. Maitsesta soola ja pipraseguga. Pese laim hoolikalt sooja vee ja harjaga. Riivi ümbert koor ja lisa see kanale. Pigista samast laimist ka mahl kanale. Lisa veel sektoriteks lõigatud sibul, hakitud tšilli ja pruun suhkur/mesi. Pruunista kogu segu hetkeks pannil. Seejärel lisa purustatud tomatid. Lase umbes 15 minutit tasasel tulel kaane all keeda, kuni liha on pehme. Lisa nõrutatud oad ja rõõsk koor. Kuumuta veel mõni minut, kuni kaste hakkab õrnalt keema. Kõige lõpuks lisa hakitud koriander. Serveeri riisiga.

Allikas:  www.valio.ee
Märksõnad:

Pane tähele!

Kord nädalas

Telli RMP Nädalakiri

Kolmapäeviti saadetav Nädalakiri sisaldab raamatupidamise, maksunduse ja tööõiguse valdkonna olulisi uudiseid, spetsialistide artikleid, seadusemuudatusi, nõuandeid ja soovitusi.

Töövahendid

Maksukalender Maksumäärad Numbriline Tööajafond RTJ IFRS Abitabelid Seadused MTA avalikud päringud Nädalakiri

Kalkulaatorid

Palgakalkulaator Maksuvaba tulu kalkulaator Puhkusekalkulaator Auditikalkulaator Kogumispensioni kontroll