Meie Tikka Masalal on meeldiv punane värvus ja see pakatab India maitsetest. Kata roog värske koriandri, kašupähklite ja paprikaga. Serveeri koos riisi, naani ja mangotšatniga.
Kogus: 4 portsjonit
Valmistamise aeg: 35 minutit
Koostisained:
Tikka masala kana
- 400 g kanafileed
- 1 spl võid praadimiseks
- 1 kott Santa Maria Chicken Tikka Spice Mix’i
- 1 dl vett
- 2 dl hapukoort
Garneering
- pool punast paprikat
- 1 dl looduslike kašuupähkleid
- pool potti värsket koriandrit
Serveerimiseks
- riisi
- Santa Maria Naan Bread Original’i
- mangotšatnit
Valmistamine
- Kuumuta paksupõhjaline pann või pott.
- Lõika kana enam-vähem korrapärasteks kuubikuteks ja prae tükid võis kõrgel kuumusel kuldseks.
- Vähenda kuumus keskmiseks ning vala sisse maitseainesegu ja vesi. Lisa toorjuust ja keeda.
- Vähenda kuumus madalaks ja lase podiseda 2–3 minutit või kuni kana on valmis.
- Kaunista hakitud paprika, pähklite ja värske koriandriga.
Head isu!
Allikas:
www.santamaria.ee
Märksõnad: retsept