Tikka Masala

Pane tähele! Artikkel on ilmunud enam kui 5 aastat tagasi ning kuulub Geeniuse digitaalsesse arhiivi.

Meie Tikka Masalal on meeldiv punane värvus ja see pakatab India maitsetest. Kata roog värske koriandri, kašupähklite ja paprikaga. Serveeri koos riisi, naani ja mangotšatniga.

Kogus: 4 portsjonit
Valmistamise aeg: 35 minutit

Koostisained: 

Tikka masala kana 

  •   400 g kanafileed
  •   1 spl võid praadimiseks
  •   1 kott Santa Maria Chicken Tikka Spice Mix’i
  •   1 dl vett
  •   2 dl hapukoort

Garneering 

  •   pool punast paprikat
  •   1 dl looduslike kašuupähkleid
  •   pool potti värsket koriandrit

Serveerimiseks 

  •   riisi
  •   Santa Maria Naan Bread Original’i
  •   mangotšatnit

Valmistamine 

  1. Kuumuta paksupõhjaline pann või pott.
  2. Lõika kana enam-vähem korrapärasteks kuubikuteks ja prae tükid võis kõrgel kuumusel kuldseks.
  3. Vähenda kuumus keskmiseks ning vala sisse maitseainesegu ja vesi. Lisa toorjuust ja keeda.
  4. Vähenda kuumus madalaks ja lase podiseda 2–3 minutit või kuni kana on valmis.
  5. Kaunista hakitud paprika, pähklite ja värske koriandriga.

Head isu!

Allikas:  www.santamaria.ee
Märksõnad:

Pane tähele!

Kord nädalas

Telli RMP Nädalakiri

Kolmapäeviti saadetav Nädalakiri sisaldab raamatupidamise, maksunduse ja tööõiguse valdkonna olulisi uudiseid, spetsialistide artikleid, seadusemuudatusi, nõuandeid ja soovitusi.

Töövahendid

Maksukalender Maksumäärad Numbriline Tööajafond RTJ IFRS Abitabelid Seadused MTA avalikud päringud Nädalakiri

Kalkulaatorid

Palgakalkulaator Maksuvaba tulu kalkulaator Puhkusekalkulaator Auditikalkulaator Kogumispensioni kontroll