Maitsev Lõuna-Eesti

Pane tähele! Artikkel on ilmunud enam kui 5 aastat tagasi ning kuulub Geeniuse digitaalsesse arhiivi.

14. veebruarist 16. märtsini pakuvad 15 restorani Tartust, Otepäält ja Alatskivist igaüks kolmest roast koosneva maitsmismenüü hinnaga 15€ (Antoniuse hotelli restoranis kaks rooga).

Restoranide seas on kaks pop-up restorani, mis tegutsevad üksikutel päevadel. Tasku keskuse aatriumirestoran 13., 14., 21., 22. ja 28. veebruaril ning restoran Peipsimaa Maitseelamuse kojas Antoniuse hoovis 7. ja 8. märtsil.

Maitsmismenüüdest saab hea ülevaate heast-paremast, mida Lõuna-Eestil praegu pakkuda on. Pikemaks kohalviibimiseks pakuvad soodsaid hindu Tartu hotellid Antonius, Dorpat, London ja Pallas, GMP Clubhotel Otepääl ja Alatskivi loss.

Neli toidumeedia esindajat proovisid ära kõik Maitsva Lõuna-Eesti menüüde tarvis tehtud toidud. Eraldi märgistati road, mis väärivad teiste hulgast esiletõstmist.

Lisainfo: eestimaitsed.com

Pane tähele!

Kord nädalas

Telli RMP Nädalakiri

Kolmapäeviti saadetav Nädalakiri sisaldab raamatupidamise, maksunduse ja tööõiguse valdkonna olulisi uudiseid, spetsialistide artikleid, seadusemuudatusi, nõuandeid ja soovitusi.

Töövahendid

Maksukalender Maksumäärad Numbriline Tööajafond RTJ IFRS Abitabelid Seadused MTA avalikud päringud Nädalakiri

Kalkulaatorid

Palgakalkulaator Maksuvaba tulu kalkulaator Puhkusekalkulaator Auditikalkulaator Kogumispensioni kontroll